Skriv in din gåvokortskod
Aktiverade koder Totalt:
  Kundvagn
  Frakt: Ej valt
  Totalt inkl frakt & moms: 0,00 SEK

  Så handlar du!

  Har du fått ett gåvkokort eller hittat någon önskvärd produkt i sortimetnet har du kommit rätt. Ovasett om du har ett gåvokort eller bara vill handla en produkt önskar vi dig välkommen!

  Gåvokortskod

  Har du fått ett eller flera gåvokort fyller du i koden (koderna) längst ner till vänster. Skriv in koden och klicka på den svarta knappen "Aktivera kod". Om du har flera koder upprepar du proceduren med respektive kod.

  Du kan enkelt se vilka koder som är aktiverade och värdet på dessa till höger om den svarta knappen i fältet "Aktiverade koder". Du kan även fylla i koderna i kassan innan utcheckningen. Proceduren är densamma.

  Notera! Koderna är giltiga så länge du inte har checkat ut ur kassan eller till sista giltighetsdatum.

  Välja varor

  Efter att du har fyllt i koden (koderna) är det bara att börja botanisera i sortimentet och väja varor. Alla varor som du ser är tillgängliga. Du kan välja en eller flera varor. Du får vad du beställer!

  Under tiden du handlar ser du i kundvagnen längst ner till höger hur mycket värde du har handlat för. Täcker gåvkortets värde varorna i kundvagnen är värdet du ska betala 0,00 SEK. Har du valt varor för mer än kortets värde visas den överskjutande summan tex : 48,00 SEK. Den överskjutande summan kan betalas via Klarna.

  Skulle du råka ha valt fel vara kan du gå till kassan genom att klicka på kundvagnen nere till höger och ta bort varan/varorna där.

  Kassan

  När du är färdig med att välja varor och vill komma till kassan klickar du på kundvagnen nere till höger på sidan.

  I kassan får du en överblick av vad du har beställt. Du kan ta bort, minska eller öka antalet varor. Totalsumman hittar du högersidan under rubriken "TOTALT ATT BETALA". Du ser vilken / vilka koder som är aktiverade och kvarvarande värde. Önskar du att komma tillbaka till artiklarna klickar du på "Fortsätt handla" som du hittar längst upp till vänster på sidan. 

  Donera till Erikshjälpen

  Skulle det finnas något kvar på kortet går det att spara detta belopp till senare tillfälle. Beloppet finns tillgängligt så länge koden är giltig.
  Va uppmärksam på att löser du in koden en andra gång betalar man frakt. Detta gäller inte om du har aktiverat ytterligare en oanvänd kod vid samma tillfälle.

  Vill du skänka det resterande beloppet gör du det här genom att klicka på "Donera". Du kan donera allt fån 1 krona till hela värdet på gåvokortet.
  Summan som doneras går oavkortat vidare till Erikshjälpen.

  Dina uppgifter

  Fyll nu i dina uppgifter så som adress, mobilnummer och e-post i Klarna Checkout. Kontrollera noga att du har fyllt i rätt mobilnummer och e-postadress. Är det fel i uppgifterna kommer du inte att få någon avisering om leverans via SMS eller e-post.

  Leverans

  Frakten på ej tidigare anvädna Gåvokort är 0:- (Fraktfri) I andra fall är frakten 75:- inklusive moms. Frakten hanteras av Schenker (Sverige) och Bring (övriga Noren). Paketet hämtas ut på närmaste utlämningsställe!

  Betalningssätt

  Snart klart! Du kan väla att betala det överskjutande beloppet med Klarna eller betala med kort. Efter att du har gjort ditt val klickar du på den svarta knappen "Betala Köp"

  Nu är du klar!

  Du kommer inom kort få ett e-postmeddelande med en orderbekräftelse. OBS! Detta e-postmeddelandet kan hamna i skräpmailen.

  När varan är packad och leverans är bokad får du ytterligera ett e-postmeddelande som bekräftar att vi har skickat varan.

  Vill du ha mer information om när varan kommer och var du ska hämta ut den kommer informationen finnas i appen "Mina Paket" som finns att ladda ner där appar finns.

  Ett e-postmeddelande eller SMS skickas till dig när paketet finns att hämta ut på utlämningsstället.